TeCOMM is the Eastern European event 100% dedicated to the eCommerce industry. Each year, this complex event brings together key industry players, influencers, eshop owners, marketing and eCommerce professionals with the aim to educate, inspire and find practical solutions for the challenges faced every day.
Sell them your story is the central theme of the 9th edition and it will focus on discovering what lies behind successful stories. Over 30 industry influencers will share their business insights and strategies that led to success through interactive presentations, practical workshops and debates.
Story of TeCOMM
Who can participate at TeCOMM?
- eShop owners
- SEcommerce specialists / consultants
- Professionals involved in online sales, marketing, design, SEO & usability
- Providers: ePayment solutions, financial services, hosting solutions, telecom and logistics
- 25+ presentations, workshops and debates
- 250+ attendees
- 30+ international and national speakers
- Exhibition area with excellent networking opportunities
- Cocktail & Networking opportunities
- Gala Awards
Get inspired from top industry players who will share their success stories, business insights and tricks that can help your project evolve to a higher level.
Get in direct contact with service providers from related domains in order to develop quality partnerships for your online business.
Further develop your skills by participating at +10 workshops that will help you get tips&tricks regarding marketing, entrepreneurship, SEO, PPC, multi-channel and more.
We promote good practices in eCommerce, marketing, entrepreneurship and more within TeCOMM Gala Awards.
Morning meetings at a coffee with talks around ecommerce area, giving the participants the opportunity to find out new ideas, debate new trends and making new connections
April 26-27, Radisson Blu*****, Bucharest
Day 1 Workshops (April 26)
|TeComm Cross-borders Forum
|13:00 – 14:00||Registration & Welcome Coffee|
|14:00 –15:00||Attila Birtha
(Digital Marketing Strategist and Founder @ Proclick)
|15:00 –16:00||Eugen Potlog
(UX Lead & Product Manager @ Conversion Marketing)
|Open discussions||Workshop Session|
|16:00 – 17:00||Workshop Session||Open discussions||Workshop Session|
Day 2 (April 27)
|09:00 – 10:00||60min||Registration & coffee break|
|10:00 – 10:30||30min||Richard Clark
(Boohoo Marketing Director)
|10:30 – 11:00||30min||Understanding and guiding consumer behavior in the multi channel economy!
Richard Prenderville (CMO&Founder @ Peloton Digital Marketing Group)
|11:00 – 11:40||40min||Coffee break|
|11:40 – 12:30||50min||Debate Panel: Sell them your Story|
|12:30 – 13:00||30min||Do you really know what your costumers want?
Mike Bainbridge (Chief Digital Technologist at Rackspace)
|13:00 – 13:30||30min||How to think like an Innovater (And Stay Profitable!)
Nick Lansley (Nick Lansley’s Innovation Lab Innovation Insider)
|13:30 – 14:30||60min||Lunch|
|14:30 – 15:20||50min||Debate Panel: Sell them your story|
|15:20 – 16:20||60min||Carlo Terreni
(Netcomm Suisse General Director)
|16:20 – 17:20||60min||Sven Balli
(Founder&Senior Consultant @ Xeta)
- Hosting Companies
- ePayment Service Providers
- Courier Companies
- Financial service providers
- Companies webdesign / SEO
- Providers of marketing services, online advertising and consulting
- Providers of mobile applications
- Developers of e-commerce tools
- Companies dealing with marketing, advertising and PR: affiliate, AdWords, social media, blogging
Be part of the story/Registration
Radisson Blu*****, Bucharest
Adresă: Calea Victoriei 63-81, București 010065
Telefon: 021 311 9000
Libero Events is the B2B and B2C events agency. The events organized by us are conferences and workshops: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Signal Connect, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, but also exhibitions: Touristica, the tourism fair.
The events powered by Libero Events are based on professionalism and trust. That’s why we believe in clients that become partners and in partners that become friends in the areas like: business woman, leadership, human resources, eCommerce, marketing, architecture, IT, software, financial, sales, entrepreneurship and tourism.