Head of Commercial Bank Citi Romania [RO]

Ivan Vrhel

În calitatea sa actuală, Ivan Vrhel coordonează divizia de banking comercial a Citi România, oferind produse, platforme și servicii financiare companiilor de mărime medie, sprijindu-le dezvoltarea atât în România, cât și în străinătate.

Deținând avantajul rețelei globale unice pusă la dispoziție de Citi, divizia de banking comercial din România ajută companiile să economisească timp, să reducă riscul și să se extindă la nivel internațional printr-o gamă largă de soluții financiare novatoare, ce au la bază managmentul, împrumutul și schimbul numerarului.

Ivan Vrhel și-a început cariera la Citi in 2004, iar pe parcursul celor 13 ani, a dețiunut mai multe funcții de management și leadership. Înainte de a veni în România, Ivan a fost Head of Citi Commercial Bank Small Market Enterprises (SME) în Cehia, iar anterior acestei funcții, a condus cu succes departamentul Middle Market Enterprises (MME). Printre responsabilitățile lui, s-au numărat atât asigurarea clienților SME, cât și a clienților MME de top.