Head of Treasury and Trade Solutions Central and Eastern Europe, Citi [RO]

Sebastian Kucharek

Sebastian Kucharek este Head of Treasury Trade Solutions (TTS) pentru țările din Europa Centrală și de Est ale Citi (România, Cehia, Slovacia, Ungaria și Bulgaria), cu sediul în România.

În această funcție, este responsabil de managementul și oferirea produselor și serviciilor de TTS ale Citi companiilor locale și multinaționale.

Printre produsele de care acesta este responsabil se numără și managmentul numerarului (carduri corporative, platforme de online banking, creanțe și datorii), finanțele comerciale și serviciile comerciale, în cadrul cărora Citi înca deține poziții de top.

Sebastian s-a alăturat companiei acum mai bine de 19 ani, având experiență în managementul operațiunilor, produselor și afacerilor, dezvoltarea de proiecte în spirjinul clienților corporativi în cadrul tuturor segmentelor: multinaționale, sectorul pulic și companii mici și mijlocii.

Înainte să dețină această funcție, a activat ca Head of Treasury and Trade Solutions în cadrul Citi România, pentru 5 ani. După ce s-a alăturat companiei Citi în 1997, Sebastian Kucharek a fost responsabil de proiectele de fuziune a Citi cu Bank Handlowy, în Varșovia, finalizate în 2001.