October 20, 2016

Aplicația mobilă TeCOMM 2016 te ține la curent cu toate detaliile legate de eveniment!

tecomm-aplicatie-mobilaEste mai simplu ca niciodată să găsești parteneri de afaceri, să vinzi servicii și produse sau să afli ce se mai întâmplă în domeniul în care activezi. Pentru această ediție de TeCOMM eCommerce Conference & Expo ți-am pregătit o supriză, cu ajutorul echipei mReady. Aplicația mobilă TeCOMM, care poate fi descărcată din App Store și Google Play te va ghida pe tot parcursul evenimentului, oferindu-ți informații și facilitând dezvoltarea unor parteneriate de succes.

Cauți persoanele potrivite pentru a-ți întregi echipa? Poate ai nevoie de un sfat sau să validezi o idee? Aplicația de networking TeCOMM îți vine în ajutor și face ca întregul eveniment să-ți intre direct în buzunar. E simplu să navighezi printre profilele celorlalți participanți la conferință și te poți conecta direct cu cei care te interesează, iar în funcție de preferințele pe care ți le setezi, aplicația îți oferă și recomandări.

Poți să fii la curent cu ce se întâmplă în doar câțiva pași.

  1. Îți completezi profilul

După ce descarci și instalezi aplicația, e timpul să le zici celorlalți câteva lucruri despre tine, ce faci, cine ești și pe cine ți-ai dori să întâlnești. În funcție de preferințele tale, vei primi ulterior recomandări personalizate.

  1. Navighezi printre profilele celorlalți participanți

Urmează partea distractivă. Datorita algoritmului intern al aplicației vei primi sugestii de profile relevante, care corespund preferințelor tale. Iar în cazul în care știi exact de cine ai nevoie, poți oricând folosi funcția de căutare din lista de categorii.

  1. Te conectezi cu persoanele de interes

Pentru a începe o conversație cu cineva, îi poți trimite un mesaj de introducere. De îndată ce vei primi un răspuns se va realiza conexiunea între voi și va începe aventura. O categorie aparte în centrul de mesaje este destinată celor care vor să te cunoască. Este alegerea ta dacă vrei să le răspunzi sau dacă alegi să îi ignori.

  1. Ești informat în permanență

Chiar dacă networking-ul este o parte importantă din experiența conferinței, mai sunt multe de explorat în aplicația mobilă TeCOMM Conference. Ai acces la agenda evenimentului din doar câteva mișcări, și poți oricând să consulți detalii despre speaker-ii care vor ține prezentări. Iar în cazul în care vor apărea modificări în orar, sau alte noutăți, vei fi primul care află.

Peste 30 profesioniști în eCommerce vor participa în 25-26 octombrie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca în cadrul celei de-a 9-a ediții a evenimentului TeCOMM eCommerce Conference&Expo, sub tematica Sell them your Story. Ivan Imhoff (Fondator House of Kaizen), Paul Papadimitriou (Fondator Intelligencr), Jonathan Chippindale (Director Executiv Holition), Hando Sinisalu (Fondator&CEO Best Marketing Internațional), Giacomo Summa (Co-fondator&CEO Stylect), Mitchell Goldman (Head of Product&Partnerships Storegecko), Toma Matei (Head of Commercial Ve Interactive), Marius Costin (Country Manager PayU) și Horia Grozea (Director Online&Mobile Payments Netopia), Mihai Pătrașcu (CEO&Fondator evoMAG), Victor Tighinean (General Manager ECCO) vor susține prezentări și dezbateri în cadrul TeCOMM, evenimentul ce stă sub semnătura Libero Events.

Descarcă-ți aplicația mobilă din App Store sau Google Play și ia parte la distracție! Informațiile pentru autentificare se vor transmite via email doar participanților TeCOMM eCommerce Conference & Expo. Hai să ne cunoaștem!