Background Image

Our Blog

News & Views

June 6, 2018

Sorin Drăghici – Managing Partner & New Business Development @ DWF

Sorin Draghici este Managing Partner în cadrul DWF, agenție specializată în optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare. Strategia SEO propusă de DWF are la bază o metodologie proprietară de lucru, formată din 5 componente esențiale, ce contribuie la succesul unei campanii SEO moderne. În această abordare au încredere peste 100 de branduri din…

Read More
June 4, 2018

Cătălin Maftei – Owner&CEO C-Solution @TeCOMM Bucharest 2018

Cătălin Maftei este Pionier î​n eCommerce​.​

​El a creat ​și dezvoltat s​istemele cloud: www.PlatiOnline.ro – din 2002 primul procesator de pl​ă​ți online din Rom​â​nia, www.LivrariOnline.ro – din 2005 primul s​i​stem pentru curieri eCommerce,  www.PostaPanduri.ro – din 2015 prima rețea de Pachetomate/SmartLockers din Romania pentru implementarea metodei “Click&Collect” ​ș​i “Pickup in Store”.

Read More
May 31, 2018

Bogdan Colceriu – CEO @ Frisbo Efulfillment @TeCOMM Bucharest 2018

Bogdan Colceriu a fost consultant de marketing pentru importante companii din Romania înainte de a deveni cofondator la Trilulilu – cea mai importantă platformă de videostreaming din Romania, cofondator la Okian – cea mai mare librărie de carte în limba engleză din România și apoi Frisbo – primul serviciu de efulfillment autohton.

Read More
May 15, 2018

Adriana Lyon-Shaw – Global Head of Marketing @ ALS marketing consultancy @ TeCOMM Bucharest 2018

Adriana Lyon-Shaw este Global Head of B2B Marketing, cu accent pe comerțul electronic și pe piețele internaționale. În prezent, administrează e-marketplaces din sectoarele Petrol & Combustibili, Administrație și Mașini Industriale și o echipă de 12 persoane la nivel global.

În 7 martie la TeCOMM București, Adriana Lyon-Shaw  a susținut o…

Read More
May 8, 2018

Rares Banescu, Founder & CEO, Retargeting.Biz – interview at TeCOMM Bucharest 2018

Rareș Bănescu, CEO-ul și fondatorul Retargeting.Biz are o experiență de peste 10 ani în marketing-ul online. Proiectul a fost lansat în 2013 și este un software care ajută magazinele online să comunice în mod automat cu fiecare client al lor.

Cu Rareș vorbim despre cum va arăta comerțul electronic în viitor…

Read More
May 7, 2018

Ilya Kretov,General Manager, Russia and Emerging Europe, eBay @TeCOMM Bucharest 2018

Start Being Global!

Pe ce trebuie să pui accentul pentru a-ți îmbunătăți prezența pe piața internațională și care sunt tendințele în eCommerce din această piață, aflăm de la Ilya Kretov în interviul acordat la TeCOMM București 2018.

Ilya Kretov, General Manager, Russia and Emerging Europe s-a alăturat eBay în 2013 ca Director de…

Read More
May 4, 2018

Marcin Misztal, Head of Channel Partnerships Development CEE, Google @TeCOMM Bucharest 2018

Marcin Misztal de 4 ani ajută partenerii Google să dezvolte soluții de afacere unice și accesibile în digital advertising prin integrarea AdWords în ofertele lor de produs. Anterior, Marcin deținut 6 ani rolul de consultant la The Boston Consulting Group și A.T. Kearney.

Prezent în cadrul TeCOMM București 2018, Marcin ne prezintă…

Read More
May 2, 2018

Tim Ash, speaker internațional de origine americană și CEO SiteTuners.com – interviu în cadrul TeCOMM eCommerce Conference&Expo.

Tim Ash este speaker internațional de origine americană și CEO SiteTuners.com, specialist în optimizarea ratei de conversie, inclus de Forbes în top 10 experți în marketing online.

Facebook, Google, Yahoo!, American Express, Canon, Nestle Sears, Expedia, eHarmony, Symantec, Intuit sau Autodesk sunt doar câteva dintre brandurile de succes cu care Tim…

Read More
April 23, 2018

Retrăiește atmosfera TeCOMM București 2018

Pe 7-8 martie profesioniștii în eCommerce și proprietarii de magazine online au luat parte la 2 zile de conținut premium la TeCOMM București, powered by Retargeting.biz!

Ce a însemnat TeCOMM? +350 participanți, +30 speakeri, 2 zile de eveniment, 18 ore de conținut premium, +40 de prezentări purtate de către top playerii…

Read More
April 10, 2018

Interviu cu Ovidiu Joița, Owner @ iAgency.ro

Ovidiu Joița a activat în domeniul de marketing și publicitate pentru mai bine de 17 ani. A lucrat predominant în domeniul online în ultimii 15 ani, ocupându-se de sute de proiecte. În 2008, a fondat iAgency.ro, propria sa agenție de marketing online și SEO. În portofoliul iAgency, pot fi întâlnite nume faimoase din…

Read More
Visit Our LinkedIn Channel