Peste 200 de experti in comertul electronic din Romania si strainatate isi dau intalnire intre 26-27 aprilie la Radisson Blu Hotel***** din Bucuresti pentru a discuta in cadrul evenimentului TeCOMM eCommerce Conference&Expo insighturi despre cum sa vinzi in online, care sunt tendintele la nivel international sau modalitatile de extindere a magazinelor online.

Participantii au posibilitatea de a se informa direct de la liderii industriei eCommerce pentru o mai buna intelegere a domeniului in care activeaza noile business-uri, a afla solutii pentru problemele existente in piata sau a face networking cu profesionisti din domeniu. Agenda evenimentului cuprinde, intre 26 si 27 aprilie, subiecte si teme relevante sustinute de speakeri internationali si nationali din tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Suedia, Cehia, Belgia sau Romania.

Un jucator cheie din comertul electronic, eMAG Marketplace va fi prezent la TeCOMM Bucuresti. „eMAG Marketplace creste accelerat. Sunt peste 3200 de selleri in platforma si avem o multime de insight-uri, pe care vrem sa le impartasim cu orice partener interesat de listare, respectiv recomandari pentru partenerii deja integrati. La TeCOMM vom discuta despre servicii, operatiuni si marketing de client. Pe scurt, despre cum poti sa vinzi mai mult online,” a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

Richard Prenderville (CMO & Founder, Peloton Digital Marketing Group), Mike Bainbridge (Chief Digital Technologist, Rackspace), Nick Lansley (Innovation Insider, Nick Lansley’s Innovation Lab), Carlo Terreni (General Director, Netcomm Suisse), Jakub Minks (Regional Director, Central & Eastern Europe, Exponea), Sven Bally (Founder & Senior Consultant, XETA) sau Kunle Campbell (Advisor & Ecommerce Growth Consultant, 2X eCommerce) sunt liderii din online care au confirmat prezenta la eveniment.

Comertul electronic, incurajat la TeCOMM

In 26 aprilie, prima zi a evenimentului, vor avea loc in sali paralele workshopuri sustinute de liderii Ovidiu Joita (CEO, iAgency.ro), Sebastian Kucharek (Head of Treasury and Trade Solutions Central and Eastern Europe, Citi), Eugen Potlog (UX Lead & Product Manager, Conversion Marketing), Attila Birtha (Founder, Proclick), Sergiu Negut (Associate Dean, Maastricht School of Management) sau Calin Rotarus (General Manager, Tailwind Romania).

Evenimentul va include tot in prima zi, sectiunea speciala dedicata exclusiv managerilor de magazine online cu potential de extindere la nivel international. La TeCOMM Cross-Border Forum vor fi prezentate tendintele in eCommerce, legislatie, logistica sau comunicarea catre pietele externe alaturi de Jesse Weltevreden (Research Director Ecommerce Foundation), Dan Mazilu (CEO, Mediatel Group), Mugur Cosmin Frunzetti (Founder and CMO, Retargeting.Biz), Daphale Dinesh (Head of Cash Mgmt. Product and Sales Citi Commercial Bank) sau Florin Filote (Marketplace Director, eMAG)

Cele mai mari magazine online, prezente la TeCOMM

Oana Antohe, Seller Performance Manager, eMAG Marketplace Romania se alatura panelului de debate despre vanzarile online la TeCOMM. Oana a construit departamentul de Seller Performance la eMAG Marketplace. Principalul tel al echipei este sa dezvolte un comportament orientat spre clienti pentru partenerii eMAG Marketplace si sa le ofere solutii personalizate de crestere a vanzarilor.

Alaturi de ea, Dan Mazilu (Owner, Mediatel Group), Doina Vilceanu (Chief Marketing Officer, Business Development Manager, ContentSpeed), Antonio Eram (CEO & Founder, NETOPIA) si Claudiu Farcas (Profitshare Affiliate Platform Manager, Conversion) vor expune in cadrul panelului de debate care sunt cele mai eficiente solutii pentru succesul magazinelor online.

Victor Tighinean (General Manager for Romania, Hungary, Slovenia, Croatia, Serbia, ECCO Shoes), Florinel Chis (Executive Director, ARMO), Jakub Minks (Regional Director Central&Eastern Europe, Exponea), Ivan Vrhel (Head of Commercial Bank Citi Romania) si Mihai Patrascu (Founder & CEO, evoMAG) vor pune accent pe cele mai importante aspecte de care magazinele online trebuie sa tina cont.

George Iordache, Sales Team Leader la eMAG Marketplace Romania va prezenta pentru prima data in cadrul TeCOMM modalitatile prin care poti vinde mai mult in online. Cu o experienta de 10 ani in vanzari si antreprenoriat, George conduce echipa de vanzari Soft Lines Marketplace, o pozitie din care contribuie direct la integrarea anuala a mai mult de 2000 de noi magazine partenere eMAG.ro.

TeCOMM sustine potentialul de crestere al industriei comertului electronic. Evenimentul ofera proprietarilor de magazine online posibilitatea de a se integra intr-un mediu de afaceri aflat in plina dezvoltare. TeCOMM eCommerce Conference&Expo se afla la cea de-a X-a editie la nivel national si reuneste anual peste 500 proprietari ai magazinelor online, profesionistii in eCommerce si companiile care fac performanta in domeniu.

Companiile care inteleg aportul pe care conferinta de eCommerce il are in dezvoltarea mediului de business online si care sustin evenimentul sunt:
Powered by: Emag Marketplace
Parteneri: Citi, Exponea, ASUS, Iagency, Mediatel Group, Retargeting.biz, Hostvision, Proclick, ContentSpeed, DWF, Profitshare, Muehle, Mihai Sosa, Edenred, IQOS, Sealed Air
Recommended Payment Processor: Netopia mobilPay
Sustinut de: Mready, MxHost, Conectoo, Mobila Dalin
Official Car: Midocar