Despre Conferință

Să deschizi un magazin online în era tehnologiei este ușor, am putea afirma că este chiar la îndemână, însă adevărata provocare stă în maximizarea afacerii, chiar și pentru cei mai mari experți. Vânzările în comerțul electronic cresc, însă comercianților le este destul de greu să profite de canalele de socializare pentru a-și promova afacerile. În 2017 secretul nu mai stă în lansarea website-ului  “ and let’s see how it goes”, cei mai de success comercianți își focusează eforturile pe  obiective precise.

Dacă dorești să îți deschizi un magazin în comerțul electronic, ești la început de drum sau ai afacere activă deja de o bucată de vreme, noi te așteptăm să:

  • afli oportunitățile de dezvoltare și business
  • cum devin magazinele online relevante la nivel global
  • cum să adaptezi tehnologiile actuale la afacerea ta
  • cum să îți optimizezi specificul afacerii
Background Image

Organizator

Suntem arhitecții de evenimente B2B, B2C și PR și credem în conexiunile dintre oameni. Facilităm accesul la o industrie puternică, livrăm conținut de talie internațională și organizăm evenimente memorabile. Suntem o echipă tânără, atenta la detalii și ne ții minte zâmbetul prietenos de la o ediție la alta! Tocmai de aceea clienții noștri devin parteneri, iar partenerii ne devin prieteni.

Fă cunoștință cu proiectele noastre: HR Summit The SuperHeRoes Conference, The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Târgul de Turism, Touristica

Visit Our LinkedIn Channel