November 13, 2017

Încă te mai întrebi de ce să participi la TeCOMM București 2018?

TeCOMM eCommerce Conference&Expo este evenimentul de referință din Europa de Est dedicat exclusiv comerțului electronic. În fiecare an, suntem alături de tine și pregătim evenimentul complex dedicat proprietarilor de magazine online și profesioniștilor în eCommerce.

Scopul TeCOMM 2018

Tematica noii ediții TeCOMM este Haute Couture your eCommerce business și propune o abordare dincolo de banal cu accent pe detalii, experiențe de cumpărare adaptate consumatorului, produse de calitate, personalizarea platformei de eCommerce sau găsirea echilibrului între așteptări și rezultate.

Cea de a 4-a ediție la București este plină de noutăți doar pentru a-ți oferi o experiență completă în domeniul eCommerce. Scopul nostru este să îți oferim oferim toate informațiile pentru ca tu să ai o imagine de ansamblu asupra comerțului electronic dincolo de granițe.

2 zile de eveniment la București

Ediția din acest an, powered by Retargeting Biz, este structurată pe 2 zile pline de prezentări, workshopuri, sesiuni de masterclass sau dezbateri.

Prima zi, 7 martie ste dedicată discuțiilor inspiraționale și dezbaterilor concrete cu accente internaționale. Vrem să înțelegi domeniul așa cum se dezvoltă el la nivel internațional, dar și național, de aceea i-am adus pe cei mai buni profesioniști care activează in domeniu.

A doua zi a evenimentului, 8 martie este axată pe activități practice și aprofundarea domeniilor conexe:

  • Markday – workshopurile dedicate profesioniștilor în marketing online.
  • Start-up Area – sesiunile de workshop dedicate proprietarilor care doresc să își deschidă un magazin online sau care au făcut acest pas, dar sunt la început de drum în acest domeniu.
  • Cross-border Forum TeCOMM – masa rotundă dedicată exclusiv proprietarilor de magazine online care vor dezbate tematici legate de managementul echipelor sau extinderea magazinelor la nivel internațional.
  • Social Media Workshop – workshopuri didicate intelegerii a ce inseamna sa iti promovezi business-ul pe retelele sociale, care este tipul de abordare a clientilor si cum poti sa iti maresti rata de conversie in social media.

Nu te-am convins? TeCOMM este mai mult decât o conferință!

An de an îți oferim un eveniment de excepție cu conținut de calitate, însă răspundem nevoilor tale și prin:

  • Oportunități de business în zona expozițională a evenimentului.
  • Premii de excepție
  • Aplicația TeCOMM realizată de Mready – o poți downloada din PlayStore
  • Conținut de calitate pe blogul TeCOMM unde găsești părerile profesioniștilor în comerțul electronic
  • Distracție și socializare în cadrul Party-ului TeCOMM

Cum te poți înregistra?

Înregistrarea se poate efectua pe site-ul TeCOMM, unde în funcție de preferințe, îți poți alege biletul cel mai potrivit: pe o singură zi sau pe ambele zile ale evenimentului.

Vezi cum a fost la ediția de anul trecut TeCOMM:

 

Vrei să afli mai multe detalii și nu găsești răspuns?

Scrie-ne aici: persida@liberoevents.ro