Tu ce crezi că înseamnă să fii curajos?

Curajul, pentru multă lume, e despre a te arunca în misiuni imposibile, a transcende limitele umanității pentru a deveni un super-om ca și inteligență sau putere. Curajul te face să-ți riști degetele în gura leului său să schimbi lumea din temelii.

Dar chiar așa o fi?

L-am întrebat pe Cosmin (Cosmin Daraban, Silkweb) ce înseamnă să fii curajos, din perspectiva lui:

“Vezi tu, de-a lungul timpului am învățat altceva: cel mai important fel de curaj nu se găsește în situații extraordinare. Ci în deciziile pe care le iei și lucrurile pe care le faci zi de zi, uneori fără să mai observi.

 • Momentul în care trimiți CV-ul pentru job-ul la care visezi de mult.
 • Momentul în care ceri ajutorul.
 • Momentul în care îi zâmbești tipei drăguțe ce ți-a servit cafeaua(daca esti din Cluj – de la Meron).
 • Momentul în care iei decizia aia pe care ai tot amânat-o de atâta vreme.
 • Momentul în care îți faci propria ta afacere… online.

Uite, să îți construiești un business, un magazin online, e o schimbare extraordinar de mare. Poate în momentul în care citești aceste rânduri ideea magazinului la care visezi ți se plimbă prin minte sau poate ai deja unul și îți cunoști foarte bine riscurile.
Esti un om curajos.”

Pentru orele pe care le petreci cautând idei de produse, nișe, cea mai potrivită platformă eCommerce, cele mai ok strategii de marketing. Pentru orele pe care le petreci gestionând comenzile, vorbind cu clienții, cu contabila, pregătind comenzile de livrat și așa mai departe.

De la acest fapt le-a venit ideea Kit-ului Gomag – colecția de eCommerce pentru proprietarii de magazine online și viitorii antreprenori.

[Și probabil acum te intrebi ce este Kit-ul Gomag și la ce îți folosește.]

Hai să îți răspundem cu o altă întrebare: vrei să vinzi mai mult în acest an sau să îți construiești simplu propriul magazin online cu potențial maxim de vânzare?(pe langa participarea la TeCOMM)

Da? Bun, înseamnă că soluția pe care o cauți te așteapta, sub forma Kit-ului Gomag. Vezi ce ți s-a pregătit!

Ce cuprinde Kit-ul Gomag?

 

 • Platforma Gomag la Super Preț

 

Probabil ai mai auzit de Gomag – poate le citești blogul, ai participat la webinariile lor, poate faci parte din grupul #eCommerce cu GoMag pe Facebook sau ai văzut numele la recomandări pentru platformă eCommerce.

Gomag este soluția de eCommerce pentru antreprenorii ce își doresc un magazin online, rapid și pregătit pentru vânzări, dar fără bătăile de cap legate de cod și programare.

Și da, știm că asta fac majoritatea platformelor SaaS însă exista câteva motive bune pentru care ei se diferențiaza de restul:

 • Platforma îți oferă libertate de mișcare și control – îți poți personaliza tema magazinului după bunul plac, fără să scrii măcar o bucățică de cod și fără costuri adiționale
 • Ai direct în platformă aplicații și instrumente cu care să îți crești vânzările de câteva ori dar și să îți optimizezi rata de conversie – doar două dintre acestea sunt butonul de cumpărături (suntem singura platformă românească ce oferă acest tip de modul) și aplicația de creare pagini de tip drag-and-drop.
 • Gomag Apps cuprinde momentan peste 100 de aplicații și integrări cu terțe părți, începând de la curierat, procesare plata, facturare, marketing etc.

Bun, de asta se bucură deja peste 200 de clienți activi. Cu ce e diferită situația dacă iei Kit-ul Gomag?

Îți poti face magazinul online (indiferent că ești la început sau vrei să migrezi de pe o altă platformă) la un super preț. Reducerile de preț sunt aplicate pentru toate pachetele, atât la abonamentul anual cât și la cel lunar.

Te tentează? Vezi prezentarea Kit-ului Gomag și cere oferta!

 

 • Colecția Avatar: Cunoaște-ți clientul

 

Știi ce face diferența dintre afacerile online care vând constant și cele care se chinuie pe linia de plutire?

Primele își înțeleg foarte bine clientul. Știu care sunt nevoile lui, ce fel de comportament are, de ce este interesat și de ce motivații are nevoie pentru a face achiziția. Prin urmare, îi prezintă produsele potrivite, în momentul potrivit și stadiul corect în care se află acesta în pâlnia de vânzări.

De fiecare dată este mai ușor să vorbești și să convingi dacă știi cine este persoana cu care interacționezi.

Colecția Avatar include un ghid și câteva șabloane gata de completat și folosit, astfel încât tu să îți poți descoperi cel mai profitabil segment de clienți.

Iar odată ce îl găsești și îl targetezi așa cum trebuie, vânzările cresc natural.

 

 • Calendar Social Media 2018

 

Vrei sau ai deja pagini de business pe principalele rețele de socializare?

Bun, înseamnă că ai nevoie de o strategie tare pentru a-ți convinge fanii să vorbească mai departe despre tine și să ajungă în magazin, de unde să cumpere în repetate rânduri.

Calendarul Social Media pentru 2018 din kit te va ajuta să îți planifici întreaga strategie, să o modifici și să o aplici pentru a obține exact rezultatele de care ți-am pomenit mai sus.

 

 • Agenda Vânzărilor pe email

 

Un super material pe care n-ai cum să îl găsești în altă parte, Agenda vânzărilor pe email este formată dintr-un calendar de campanii email marketing pentru întregul an.

Dar nu doar atât. Aici găsești tips & tricks pentru campanii geniale, șabloane pentru email-uri și subiecte, sfaturi practice și exemple – e o adevărată „bestie” care promite să îți transforme strategia de email marketing din temelii.

Daca vrei să ai propria ta agendă a vânzărilor pe email, ia Kit-ul Gomag!

 

 • Caietul SuperEroului Gomag

 

100% informație practică, zero teorie – asta simți în momentul în care răsfoiești caietul.

Acesta cuprinde un chestionar pentru stabilirea planului de afaceri, șabloane și bune practici pentru creare landing page, email de confirmare comandă, cerere testimoniale, obținerea de conținut generat de către clienți, checklist-uri pentru upsell etc.

 

 • Ghid Facebook pentru Business

 

Ghidul cuprinde strategia de creare și optimizarea a unei pagini de Facebook pentru Business, de la A la Z – e potrivit pentru începători dar cuprinde și câteva sfaturi utile pentru cei care au cunoștințe medii legate de acest subiect.

Îți va plăcea și sigur acum lucrurile ți se vor părea mult mai simple – ghidul de îndrumă pas cu pas prin toate etapele acestui proces.

Cum? E simplu: cât de curajos te simți astăzi?

Cere oferta și în cel mai scurt timp vei fi contactat pentru a afla următorul pas astfel încât să primești Kit-ul Gomag potrivit pentru tine.

Grăbește-te, mai ai câteva zile în care te poți bucura de ofertă!