Marius Flore, Director eDelivery Channel BT, a participat in cadrul TeCOMM unde a vorbit despre posibilitatile industriei de eCommerce din Romania. El este de parere ca orice actiune pe care o ia un proprietar de magazin online trebuie sa aiba in vedere criteriile pe care clientul le are.

„Toate etapele de la procesul de construirea a unui magazin online, la promovarea lui, la politica de preturi, la metodele de plata furnizate de catre banca sau procesator trebuie sa indeplineasca criteriile pe care consumatorul le are”, a declarat Marius Flore, Director eDelivery Channel BT, in cadrul conferintei TeCOMM Bucuresti.

Despre publicul prezent la TeCOMM Bucuresti 2016 Marius Flore spune ca a fost interesat de prezentari pentru ca au fost informatii utile pentru businessurile lor.

„Editia TeCOMM Bucuresti 2016 mi s-a parut foarte frumoasa si interesanta. In primul rand pentru ca a abordat toate etapele dintr-un proces de achizitie online astfel incat publicul participant sa poata sa anteleaga fiecare pas pe care il are de facut si care sunt diferentele care ar putea sa-l ajute in a se diferentia pe piata pe care activeaza. As spune ca publicul a fost interesat de subiectele abordate pentru ca prezentările au avut cifre si au detaliat tendinte, iar publicul a reusit sa adune informatii utile pentru businessurile lor existente sau viitoare”, a precizat Marius Flore.

Editia din acest a TeCOMM Bucuresti are loc in perioada 26 – 27 aprilie la Radisson Blu Hotel*****, iar inscrierile continua pe bucharest.tecomm.ro.