Despre Markday

Dacă ești profesionist în marketing online, dar dorești să inovezi campaniile de marketing pe care le realizezi, workshopurile Markday din cadrul evenimentului TeCOMM sunt pentru tine!

Subiecte precum tehnici de promovare a magazinului online, dezvoltarea brand-ului, Google Analytics, content marketing, creșterea vizibilității site-ului sau optimizarea motoarelor de căutare vor fi prezentate în cadrul workshopurilor.

In 8 Martie, ai șansă să înveți de la profesioniști în domeniu cum:

  • Atragi mai mulți clienți pe pagina magazinului online
  • Creezi strategii de marketing necesare pentru promovarea brandului
  • Interacționezi cu clienții tăi prin intermediul strategiilor de marketing
  • Devii creativ
Background Image

Organizator

Suntem arhitecții de evenimente B2B, B2C și PR și credem în conexiunile dintre oameni. Facilităm accesul la o industrie puternică, livrăm conținut de talie internațională și organizăm evenimente memorabile. Suntem o echipă tânără, atenta la detalii și ne ții minte zâmbetul prietenos de la o ediție la alta! Tocmai de aceea clienții noștri devin parteneri, iar partenerii ne devin prieteni.

Fă cunoștință cu proiectele noastre:  HR Summit The SuperHeRoes Conference, The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Târgul de Turism, Touristica

Visit Our LinkedIn Channel