Global Head of Marketing @ ALS marketing consultancy

Adriana Lyon-Shaw

Adriana Lyon-Shaw este Global Head of B2B Marketing, cu accent pe comerțul electronic și pe piețele internaționale. În prezent, administrează e-marketplaces din sectoarele Petrol & Combustibili, Administrație și Mașini Industriale și o echipă de 12 persoane la nivel global.

Ea a dezvoltat o cultură a deciziilor bazată pe date în întreaga echipă, reducând CPA curent cu 50% după analizarea pe deplin a tuturor măsurătorilor și canalelor KPI.

Anterior, în calitate de consultant senior e-commerce la UK Trade & Investment, ea s-a specializat în furnizarea de expertiză digitală și de comerț electronic către comercianții cu amănuntul, ca parte a programului UK-e-Exporting.

De asemenea, a lucrat la Alibaba.com ca Marketing și BD Manager pentru Marea Britanie, EMEA și Brazilia, implementând noi strategii de piață, campanii online și offline și generare de trafic.

Adriana are o experiență de peste 15 ani în marketing – atât online, cât și offline, în diferite industrii, cu o inclinație pentru partea digitală.