Technology Speaker, Digital Marketing Trainer & Entrepreneur @ WebDigital - PPC Marketing Agency

Ionuț Radu Munteanu

Pe scurt, Ionuț este un student perpetuu al minții umane, un marketer pasionat și un antreprenor cu normă întreagă.

Este licențiat în psihologie și sociologie și are o experiență extensivă atât din perspectiva clientului, cât și din cea a agenției. A îmbrățișat minunile marketingului online de peste 10 ani și se află într-o continuă căutare și optimizare a celei mai bune formule de marketing, care să îmbine curiozitatea despre comportamentul oamenilor și predictabilitatea.

La acestea, se adaugă spiritul antreprenorial, care s-a concretizat în cea mai mare realizare profesională a sa: WebDigital – agenție specializată în PPC Marketing, fondată în 2009, cu peste 100 de clienți activi în portofoliu.

Ca speaker și trainer certificat, Ionuț poate fi găsit ori în amfiteatrele universităților, invitat de profesorii de marketing pentru a îi ajuta pe studenți să se apropie de minunile marketingului digital sau vorbind în workshop-uri atât în România, cât și în afara țării, în principal la evenimente de e-commerce, dar și la evenimente generale din industria digitală.

Ionuț este, de asemenea, co-fondator al  celui mai vechi eveniment de SEO și PPC Marketing din București, ”Lumea SEO PPC”, ce are ca scop adunarea tuturor specialiștilor din industria digitală în fiecare lună, atât ca prieteni, cât și ca profesioniști.