Co-Founder and Chief Executive @ Holition

Jonathan Chippindale

Formată ca un start-up de afaceri cu un deceniu în urmă, pentru a explora și extinde rolul inovației tehnologice, Holition este o sinteză a marketerilor de lux, matematicieni, oameni de știință și tehnologi, artiști și psihologi, specialiști în retail și lideri de vârf în gândirea inovatoare.

Soluțiile lor tehnologice creative aduc clienții mai aproape de branduri, conectând digitalul și retailul, oferind experiențe memorabile de vânzare, online, în magazin și prin telefonul mobil. Au implementat soluțiile lor în magazine de distribuție premium, precum Selfridges, Harrods și Dover Street Market din Londra, Isetan din Tokyo și Bloomingdales din New York.

Jonathan este de asemena, External Industry Advisor în cadrul Central St Martins, membru al College of Fashion Digital Think Tank, un mentor al BBC Worldwide Labs și Tech Stars, precum și consultant la University of Cambridge Digital Compass Group. Acesta mai este specializat ca  Digital Advisory pentru British Fashion Council and Innovation Advisor în cadrul Tate. Jonathan deține și un doctorat onorific la Universitatea de Arte din Londra.