Commercial Bank EMEA Digital Head @ Citi

Piotr Tyminski

Piotr și-a început activitatea în cadrul Citi în anul 1999, unde a deținut mai multe funcții în cadrul departamentelor Clienți Instituționali si Persoane Fizice.

Recent, Piotr a fost numit Director pentru Divizia Commercial Bank, departamentul Servicii Digitale pentru EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) și a devenit coordonatorul agendei de expansiune digitală în EMEA,  având în vedere aspirația nostră de a fi  cea mai bună Bancă Digitală pentru clienții noștri.

Din poziția de Coordonator al Diviziei de Produse  în cadrul Citi Commercial Bank în Polonia, Piotr a  avut oportunitatea de a conduce și de a face parte dintr-o echipă dinamică și entuziastă angajată în producerea unei varietăți de produse,  portofolii de vânzări și  inițiative de servicii  pentru  departamentele Cash, Trade, Markets și Loans.

Înainte de a deveni  parte integrantă a echipei Citi Commercial Bank, Piotr a fost responsabil  pentru Channel Services, Carduri comerciale  si membru al echipei din cadrul departamentului Transactional Banking Project Management din Polonia.

Piotr deține un Master în Finanțe și Bănci.