Founder & CEO @ Retargeting.Biz

Rareș Bănescu

Rares Banescu este CEO-ul și fondatorul Retargeting.Biz și are o experiență de peste 10 ani în marketing-ul online. Proiectul a fost lansat în 2013 și este un software care ajută magazinele online să comunice în mod automat cu fiecare client al lor.

Software-ul învață din acțiunile vizitatorilor și trimite mesaje personalizate pe baza călătoriei lor în magazinul online, oferind astfel motivația să finalizeze tranzacția. Retargeting.Biz are acum peste 2000 de clienți mulțumiți, pe 5 continente și în peste 30 de țări, generând peste 25 milioane de euro de venituri adiționale.

 

Inteligența Artificială la comanda ta

Conceptul de marketing automatizat pentru e-commerce nu este ceva nou, ci este un instrument folosit de mulți specialiști în marketing cu scopul de a-și direcționa clienții spre finalizarea mai multor tranzacții. Cu o multitudine de algoritmi impresionanți disponibili, ai de unde alege. Dar ce să folosești? De ce nu o soluție care îți oferă acces complet la toate canalele de comunicare, într-un singur loc. Retargeting.Biz este o astfel de soluție, cu o platformă de marketing all-in-one care pune “inteligența” în “Inteligență Artificială’.