Proprietarii startup-urilor magazinelor online sunt incurajati sa-si extinda know-how-ul in afaceri prin participarea la TeCOMM eCommerce Conference&Expo, punctul de intalnire al proprietarilor de magazine online si al profesionistilor in eCommerce, atat din Romania cat si din Europa de Est.

Eficientizarea afacerii, platforme online, intelegerea comportamentului cumparatorului sau extinderea la nivel global, sunt doar cateva dintre temele ce vor fi discutate intre 26 si 27 aprilie la TeCOMM Bucuresti, unde participa peste 200 de proprietari ai magazinelor online si profesionisti in eCommerce.

Peste 25 speakeri, lideri in industria eCommerce care au succes in comertul electronic vor oferi prin intermediul workshopurilor, prezentarilor si a dezbaterilor informatii utile, bazate pe experienta lor in afaceri si strategii cheie care i-au facut sa ajunga in top.

„TeCOMM sustine antreprenoriatul romanesc si potentialul de crestere al industriei de eCommerce, de aceea editia de anul acesta ofera proprietarilor de magazine online deschise dupa aprilie 2016 oportunitatea de a se dezvolta si integra intr-un mediu de afaceri aflat intr-o continua dezvoltare. Cei care au inceput recent un start-up se afla intr-o perioada favorabila, boom-ul tehnologic fiind un partener pe masura in eCommerce. Modalitatile de dezvoltare, prezentate in cadrul TeCOMM aduc un avantaj profesional”, a declarat Bogdan Ciocian, Managing Partner Libero Events, agentia care organizeaza a 10-a editie la nivel national al evenimentului premium de eCommerce, TeCOMM.

„Sell them your story!” este tema evenimentului premium de comert electronic TeCOMM unde isi dau intalnire trendsetterii din Europa de Est. „Printre beneficiile participarii in cadrul TeCOMM se numara interactiunea cu profesionistii cu experienta in domeniul comertului eletronic, prezentarea solutiilor pentru problemele existente, potentiale parteneriate cu profesionistii din zona expozitionala sau o mai buna intelegere a domeniului in care activeaza noile business-uri.”, adauga organizatorii evenimentului.

Intre 26-27 aprilie la Radisson Blu Hotel*****, TeCOMM include prezentari, dezbateri si workshopuri sustinute de speakeri de renume la nivel international precum: Richard Prenderville (CMO & Founder, Peloton Digital Marketing Group), Mike Bainbridge (Chief Digital Technologist, Rackspace), Nick Lansley (Innovation Insider, Nick Lansley’s Innovation Lab), Carlo Terreni (Netcomm Suisse, General Director), Sven Bally (Founder & Senior Consultant, XETA) sau Kunle Campbell (Advisor & Ecommerce Growth Consultant,2X eCommerce). An de an, TeCOMM aduce impreuna proprietarii magazinelor online si profesionistii in eCommerce cu scopul de a impartasi solutii practice din comertul electronic. Inscrierile la conferinta continua pe http://bucharest.tecomm.ro/register.

Companiile care inteleg aportul pe care conferinta de eCommerce il are in dezvoltarea mediului de business online si care sustin evenimentul sunt:
Parteneri: CitiBank, Exponea, Iagency, Mediatel Group, Retargeting.biz, Hostvision, Proclick, Content Speed, DWF, Profitshare, Muehle, Mihai Sosa, Customsoft, Credius, C-Solutions, DHL
Recommended Payment Processor: Netopia mobilPay
Sustinut de: Mready, MxHost, Conectoo
Official Car: Midocar