Care este cheia unei promovări de succes? Cum îți creezi o baza de date rapid si cum comunici într-un mod personalizat cu clienții tăi? TeCOMM eCommerce Conferece& Expo, a găsit un răspuns la aceste întrebări: FreeWiFi®. Un instrument de marketing direct, pus la dispoziție de grupul AnyMedia. Parteneriatul încheiat recent intre cele doua companii(Libero Events – organizator TeCOMM si AnyMedia)este un pas important de dezvoltare pentru acestea, Laurențiu Cenușă, manager director AnyMedia, declarând:

 

Parteneriatul cu Libero Events nu poate decât sa mă bucure. In felul acesta, serviciul nostru FreeWiFi® se va bucura de vizibilitate in mediul de business din vestul tarii, acolo unde evenimentele Libero Events incepand cu TeCOMM sunt foarte populare. Iar noii noștri parteneri vor reuși sa-si construiască o baza de date reala (mobile, e-mailuri, filtre demografice), care le va oferi posibilitatea sa comunice direct cu participanții pentru edițiile viitoare”.

 

FreeWiFi® este un produs sau serviciu dezvoltat de sendSMS.ro, companie care face parte din grupul AnyMedia, si combina utilitatea unui access-point FreeWiFi® plasat in locația clientului cu mai multe instrumente pentru colectarea de informații. Rezultatul final este o unealta de marketing care oferă posibilitatea de atragere a clienților noi, de fidelizare a celor existenți si o mai buna comunicare cu aceștia.

 TeCOMM este adresat proprietarilor de magazine online si specialistilor din domeniu si se desfasoara in Bucuresti in perioada 7-8 mai 2015.

Libero Events este o agenție de evenimente B2B și B2C din Cluj, având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical și evenimente dedicate antreprenorialului. Printretârgurile si expozițiile de succes organizate de aceasta companie se numără: Touristica, BebeShow, conferințe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Arthitecture.