Termeni si Conditii

Termeni si Conditii,

Evenimentul TeCOMM eCommerce Conference&Expo este organizat de agentia de evenimente Libero Events.

1. Taxa de participare

Toti participantii trebuie sa se inregistreze inainte de eveniment si sa plateasca taxa de participare inainte de acesta. Plata taxei de participare se face conform datelor de pe factura transmisa de catre organizator.

2. Politica de anulare a participarii

In cazul anularii participarii organizatorul Libero Events trebuie anuntat in scris printr-un email la carmen@liberoevents.com. In urma anularii participarii cu minim 7 zile inainte de data evenimentului se va returna taxa de participare, mai putin o taxa de administrare de 5% din valoarea taxei de participare la evenimentul TeCOMM eCommerce Conference&Expo.

In urma anularii participarii cu mai putin de 7 zile pana la data evenimentului precum si neprezentarea, indiferent de cauza, duce la pierderea integrala a taxei de participare!

Participantii trebuie sa se asigure ca au primit o confirmare a anularii din partea organizatorului. Aceasta va asigura ca cererea de anulare a fost primita si procesata.

3. Raspundere

Libero Events isi rezerva dreptul de a modifica programul evenimentului, daca este cazul.
Libero Events nu isi asuma raspunderea pentru daune de orice natura suferite de participanti, pierderea sau deteriorarea bunurilor personale, ca urmare a participarii la eveimentele din portofoliu sau la evenimentele conexe.

In caz de circumstante neprevazute, Libero Events nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile materiale sau financiare suferite de participanti. Participantii au obligatia sa isi faca singuri aranjamente legate de transport, cazare, asigurari medicale pentru a putea participa la eveniment.

4. Asigurarea Personala

Libero Events nu este responsabil pentru asistenta medicala, servicii stomatologice si de ambulanta in timpul conferintelor sau evenimentelor sale. Prin urmare, Libero Events si co-organizatorii locali nu isi asuma responsabilitatea pentru vatamare corporala, deces, pierderea sau deteriorarea bunurilor participantilor sau orice alta cauza de acest tip.

5. Informatii private

Informatiile transmise in formularul de inregistrare (numele, prenumele , institutia, numar de telefon, adresa de domiciliu, adresa de mail) vor fi incorporate intr-o baza de date cu participanti.
Aceste detalii pot fi puse la dispozitia partilor direct asociate cu eveniment.

Libero Events poate folosi aceste detalii pentru a informa prin email/telefon participantii actuali cu privire la viitoarele editii ale evenimentului mai sus mentionat. Participantii au dreptul de a cere sa nu primeasca aceste informatii.

Daca aveti intrebari cu privire la Termeni si Conditii sau protectia datelor cu character personal va rugam sa ne contactati:

LIBERO EVENTS

Tel.: 004 0364 110 371

Mobile: 004 0747 425 160

Dostoievski St. No. 26-28, Building B, 2nd floor, Cluj-Napoca
Cluj, RO 400424

carmen@liberoevents.ro